Home
| Disclaimer        
Cijferbrij-Wiewezijn
watwedoen

waaromDeCijferbrij

contact
links
  Welkom_bij_de_cijferbrij  
 

Thea de Vries
Ik ben van 27 mei 1975, verzorg alle werkzaamheden van De Cijferbrij met volledige inzet, het is tenslotte mijn bedrijf en verantwoording!
Na enige jaren bij Deloitte & Touche heb ik het wat kleinschaliger gezocht bij een Almeerse handelsonderneming. Hierna ben ik enige tijd vliegende keep secretaresse geweest in Amsterdam en heb vervolgens het call center concept onder de knie gekregen bij een Almeers bedrijf. Het laatste jaar was ik werkzaam op een verzekeringskantoor in Almere, het wel en wee van ons gezin (ondertussen drie kids) heeft mij doen besluiten om te gaan werken vanuit ons eigen huis met een eigen onderneming.

Douwe Wiebe de Vries
Ik ben van 7 mei 1969 en reeds meer dan 23 jaar administratief bezig.
Begonnen bij een Beverwijks productiebedrijf waar ik veel ervaring heb opgedaan met voorraadboekhouden en fabricage specialistische zaken. Vervolgens een grote thuiszorgorganisatie met 1300 werknemers. Daarna overgestapt naar de grootste Nederlandse installateur, eerst in Beverwijk en al snel in Amsterdam. Boekhouding, project-adminstratie, beide en vervolgens Hoofd Projecten, kenmerkten mijn 5 jaren daar.

Price Waterhouse Coopers was het volgende punt, in Soesterberg en Utrecht, veel geleerd, vooral internationaal en in omgang met cliënten. Hierna overgestapt naar een Almeers administratiekantoor. Alle mogelijke werkzaamheden vervuld voor cliënten van een eenvoudige Beheer BV tot de grotere verbanden met werkmaatschappijen, personeel en buitenlandse banden en betrekkingen. Stichting De Opkikker was mijn laatste betrekking voordat ik met De Cijferbrij startte.

Kortgezegd: er staan twee zeer ervaren en vriendelijke vakmensen voor u klaar!

   
Cijferbrij_AdministratiekantoorCijferbrij_Belasting
© De Cijferbrij 2004 - 2016